ADAMED

Opinie pacjentów

Poniżej prezentujemy opinie naszych Pacjentów.

Jeśli i Tobie sprawiliśmy przyjemność masażem lub pomogliśmy fachową poradą – podziel się tym z nami.

Opinie

Co piszą o Nas Nasi pacjenci?

Gorąco Polecam

Rated 5 out of 5
23 lutego 2021

Adam nie raz pomógł mi i mojej rodzinie, kiedy nagle coś przeskoczyło i nie dało się funkcjonować.
Polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy, ale i zapobiegawczo

Dawid

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Pełny profesjonalizm załoga na 6 miła atmosfera a przede wszystkim ogromna wiedza jeżdżę 30 kilometrów bo naprawdę warto podejście do pacjenta rewelacyjne i widać że Pan Adam i reszta załogi wiedzą co robią gorąco polecam. Jeszcze raz dziękuje Panie Adamie czuję się rewelacyjnie, niebawem się pojawię pozdrawiam całą załogę Adamed

Adam

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Profesjonalny rehabilitant. Ogromna wiedza. Polecam!!!

Adam

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Dzisiaj byłem na konsultacji u pewnej pani w Adamedzie. Stwierdzenie przyczyny urazu stawy skokowego podejście prawidłowe masaż pierwsza klasa

Pacjent Adamed

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Super rehabilitanci polecam.

Agata

Gorąco Polecam

Rated 5 out of 5
23 lutego 2021

Adam nie raz pomógł mi i mojej rodzinie, kiedy nagle coś przeskoczyło i nie dało się funkcjonować.
Polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy, ale i zapobiegawczo

Dawid

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Pełny profesjonalizm załoga na 6 miła atmosfera a przede wszystkim ogromna wiedza jeżdżę 30 kilometrów bo naprawdę warto podejście do pacjenta rewelacyjne i widać że Pan Adam i reszta załogi wiedzą co robią gorąco polecam. Jeszcze raz dziękuje Panie Adamie czuję się rewelacyjnie, niebawem się pojawię pozdrawiam całą załogę Adamed

Adam

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Profesjonalny rehabilitant. Ogromna wiedza. Polecam!!!

Adam

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Dzisiaj byłem na konsultacji u pewnej pani w Adamedzie. Stwierdzenie przyczyny urazu stawy skokowego podejście prawidłowe masaż pierwsza klasa

Pacjent Adamed

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Super rehabilitanci polecam.

Agata

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Bardzo polecam. We wrześniu 2018 miałem otwarte złamanie kości ramiennej oraz porażenie nerwu promieniowego.Potem operacja,płytka i śruby .Po zdjęciu gipsu ręka ” martwa ” .Dzięki wspaniałej opiece Adamedu wróciłem do pracy ( praca na kopalni ! ).

Zbyszek

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Pół roku bólu. Chodzenie po lekarzach, albo raczej konowałach. I nic. Potem z polecenia znajomego zajrzałem do Pana Adama. 15 minut badań, dwa tygodnie ćwiczeń – bez oszukiwania 😉 i 90% poprawy. Rewelacja! Pozdrawiam całą ekipę Adamedu

Grzegorz

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Korzystam z pomocy w gabinecie Firmy Adamed i dzięki temu mogę jeszcze czasami wskoczyć na boisko piłkarskie ( chociaż teoretycznie nie jest to możliwe po moich przejściach). Pozdrawiam

woyt

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Hej , a znając oczywiście już wcześniej Adama jako świetnego fachowa skorzystałem tym razem z pomocy drogiego z Panów , Pana Ariela . Dwa razy i grało mi się w piłeczkę rewelacyjnie pomimo wieku i kilku ostatnich wydarzeń zdrowotnych. POLECAM

woyt

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Wspaniała pracownia, profesjonalna obsługa i wyniki odczuwalne już po zabiegu, silny ból nogi i drętwienie w odcinku udowym nie pozwalało mi na bieganie ,jednak po masażu wszystko ustało!,Bardzo dziękuję Pani Beato i pozdrawiam Adama i Ariela

Adam

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Bardzo polecam Panów z Firmy ADAMED, jako fachowców w zakresie rehabilitacji. Mój problem został prawidłowo zdiagnozowany i dzięki zabiegom ból malał z dnia na dzień. Pan Adam, mimo młodego wieku, okazał się profesjonalistą, którego szczerze polecam każdemu.

Patryk

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Polecam ten gabinet.Po urazie barku Pan Adam doprowadził mnie do sprawnosci.Następnie pojawiły sie problemy z kręgosłupem i również zostałem „naprawiony”.Potem moja żona,jej kolezanka z pracy i siostra mojej żony – też kręgosłup.Wszystkie 'naprawione”.Jeszcze raz bardzo polecam.

Piotr Sz.

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Szczerze polecam ten gabinet- bardzo przystępne ceny, pomoc i ulga w cierpieniu od zaraz. A to wszystko w miłej atmosferze dzięki dwóm AA
ale to nie anonimowi alkoholicy ,-) tylko znakomici terapeuci Adam i Ariel.

Damian Szpak

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Polecam bardzo usługi u Pana Adama. Parę wizyt i problem z którym męczyłam się od dawna minął. Naprawdę bardzo polecam każdemu kto ma jakiś dolegliwości i nie wie gdzie się z nimi udać.

Krystyna

Brak tematu

Rated 5 out of 5
19 lutego 2021

Polecam bardzo usługi u pana Adama. Profesjonalna obsługa i pomóc . Polecam

Ewa

Pracownia rehabilitacji adamed

Wystaw opinię